Exterieur

Bent u op de hoogte van de vele mogelijkheden die Hendrix Belettering & Reclameproducten voor uw exterieur kan betekenen?

Wij hebben een fantastische product-range om uw exterieur een extra upgrade te geven. Van mooie huisnummers, naambordjes tot full colour prints voor onder uw overkapping, luifel of tuinhuis tot een extra verfraaiing van uw gevel. Geborsteld chroom of plaatmateriaal met een geweldige uv-bestendige sublimatie techniek.

Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijfspand, woonhuis of vakantiehuis een extra mooie uitstraling te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Huisnummers uitgevoerd in Freesletters - Vossen Laboratories Group B.V., Weert

Huisnummers

Op zoek naar een nieuw en in het opvallend huisnummer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Huisnummers uitgevoerd in chroom, kunststof, als freesletter of hip en trendy en uitgevoerd met verlichting! Gevelgroot of een normale afmeting. Geprint of bevestigd op een bord, op de brievenbus of direct op de muur? Graag geven wij u advies over een passend huisnummer voor uw huis, appartementencomplex of bedrijfspand!

Naambordjes

Naambordjes passend bij uw huisnummer of uw huisnummer bij uw naambord? Borden met daarop uw naam, uw bedrijfsnaam of informatie van bijvoorbeeld een brancheorganisatie of certificering? Wij leveren op maat gemaakte borden in geborsteld chroom, kunststof, glas, of een ander materiaal. Geheel in stijl van uw pand en naar uw wens. Graag geven wij u advies voor het kiezen van een eigentijds naam- of gevelbord voor uw bedrijf, organisatie of woning.

Gevelbord - Hermans & Hermans, Weert
Freesletters van boven aangelicht d.m.v. een LED-rail - House of Bizz, Weert

Freesletters

Bent u op zoek naar freesletters om op een mooie manier uw gevel, binnen- of buitenmuur te verfraaien?  Uw bedrijf, balie of showroom op een mooie manier meer zichtbaarheid geven? Wij leveren een breed assortiment aan gefreesde en gelaserde freesletters. In zeer diverse materialen, kleuren en kwaliteiten. Van ontwerp, productie tot montage. Wij gaan samen met u in overleg om tot een kwalitatief goed en mooi resultaat te komen. Uiteraard is het ook mogelijk om de freesletters op diverse manieren te voorzien van LED verlichting.

Reclameborden

Reclameborden in vele soorten en maten, leveren wij snel en vakkundig. Bent u voor uw bedrijf, organisatie of sportvereniging op zoek naar een reclamebord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van een complete borden rand bij een voetbalveld, tennisbaan of sportpark tot een individueel bord voor aan de muur, wij leveren voor ieder project of situatie een passend bord. Van zeer duurzaam, industrieel, chique of eenvoudig en kek, geen bord is voor ons te gek!

Gevelbord - SE-Raamdecoratie, Nederweert
Doosletters - Eco4You, Weert

Gevelbelettering

Uw bedrijfsnaam, met logo op de gevel van uw bedrijf? Stoer, mooi en degelijk? Gevelbelettering is mogelijk op vele manieren en met vele materialen. Maximale zichtbaar, zowel overdag als in de nacht, kunt u bereiken om uw gevelreclame te voorzien van licht of op een mooie manier uit te lichten. Opvallend en herkenbaar, met gevelreclame geeft u grote wanden en hoge muren extra cachet en aandacht aan u bedrijf of organisatie. Gevelbelettering gemonteerd op een bord of direct op de muur, alles is mogelijk en gaat niet, bestaat niet. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden van gevelbelettering.

Gevel print

Is uw gevel toe aan een frisse look? Wij kunnen de gevel van uw bedrijfspand of woning voorzien van een compleet nieuwe look.

Wanden in openbare gebouwen, parkeergarages of tunnelwanden kunnen een perfecte uitstraling krijgen met een mooie gevel- of wand print. Maar ook de patio bij uw kantoor, woonhuis of vakantiewoning is op een eenvoudige manier te veranderen in een prachtige muur of wand. Duurzaam, UV-bestendig en met garantie.

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken