Interieur

Een nieuwe look voor uw receptie, ontvangsthal of saaie kantoorwand? Dit kan met een wallwrap, peesdoek of fotobehang waarop uw product, dienst of reclameboodschap wordt afgebeeld! Wij kunnen een positieve bijdrage leveren aan u interieur. Van kleine verandering tot een complete metamorfose, zowel in de zakelijke sfeer als in de particuliere woonomgeving.

Laat u verrassen door Hendrix Belettering & Reclameproducten, wij denken graag met u mee! Daarnaast kunnen wij u ook direct in contact brengen met ervaren interieur stylistes die helemaal op de hoogte te zijn van de vele producten en de daarbij behorende mogelijkheden!

Fotowanden

Fotowanden geven uw interieur in korte tijd een volledige metamorfose! Met een fotowand geeft u via een print op de muur een perfecte visualisatie van producten of diensten die u levert. Bedrijfskantines kunt u op deze manier om toveren tot een inspirerende ruimte. Saaie muren thuis? Met uw leukste foto, of afbeelding geeft u uw keuken, woonkamer of slaapkamer een volledig andere beleving!

Vloerstickers

Vloerstickers waar vele mensen overheen kunnen lopen, zowel outdoor, als indoor. Vloerstickers met een extra hechtende lijmlaag, zodat deze ook op de straatstenen goed blijven plakken! De stickers zijn voorzien van een slijtvast, ruw oppervlak. Dit maakt de vloersticker  uv- en waterbestendig en geschikt voor intensief gebruik. Leverbaar in alle kleuren, vormen en maten. Ook stickers voor tijdelijk gebruik, zoals een beurs of evenement zijn door ons leverbaar en worden volledig op maat gemaakt!

Baliebekleding

Uw balie en ontvangstruimte fris en uitnodigend maken, met een leuke print, folie of door een toevoeging van LED verlichting? Alles is mogelijk om uw balie een metamorfose te geven. Uw balie is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Een print voorzien van uw producten, diensten of uitnodigende woorden? Een bedrijfsbalie biedt tal van mogelijkheden om te verfraaien. Mooi uitgelicht of extra verfraaid met een toevoeging van freesletters, is een van de vele mogelijkheden. Custom made! Van concept tot realisatie!

Deuren

Binnen- en buitendeuren aanpassen aan uw huisstijl en voorzien van een eigentijdse look? Er zijn vele mogelijkheden en toepassingen om uw deuren te voorzien van een eigentijds design of frisse informatie.

Met een complete folie, aparte letters of een print op glas ziet uw deur er in een handomdraai weer uit als nieuw. Geen schilder, geen verf en intensieve werkzaamheden binnen uw bedrijf, maar toch een super mooie metamorfose bereikt u met een folie. Zelfs uw raamkozijnen kunt u voorzien van een folie in een mooie kleur of look!

Deurbelettering - Resink, Zwolle i.o.v. Derckx Staalbouw, Weert

Tafels

Uw tafel of tafelblad is toe aan vervanging? De kleur staat u niet meer aan of past het niet meer helemaal bij uw interieur? Wij maken van uw tafel weer een pronkstuk.

Gaat het om een tafel van glas, hout of kunststof? Wij kunnen voor iedere tafel een passende oplossing bieden. Niet schuren en schilderen, maar duurzame en uv- bestendige folie zijn de toverwoorden voor het vernieuwen van uw tafel!

Keukens

Is uw keuken toe aan een nieuwe look en sfeer? Verdient uw keuken na diverse jaren een opfrisbeurt? Wij kunnen u keuken in één dag een complete metamorfose geven! Met geavanceerde materialen en technieken kunnen wij uw keuken voorzien van een nieuwe look, die kras- en stootvast, waterbestendig en kleurvast. Graag gaan wij met u in gesprek om uw keuken de upgrade te geven die u wenst. Het is zelfs mogelijk om de keuken volledig te veranderen met de bestaande meubels. Tafelbladen kunnen worden voorzien van een passende of volledig andere, in het oog springende look. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken