Lichtreclame

Lichtreclame is een ideale manier om je bedrijf in de kijker te zetten. De investering is eenmalig en de aandacht van voorbijgangers blijvend. Door de gevelreclame, lichtzuilen of andere reclame in LED uit te voeren, is het laten branden van de lichten energiezuinig en goedkoop. Bovendien schept LED ongekend veel mogelijkheden. Hendrix Belettering en Reclameproducten ontwerpt, vervaardigt en bevestigt lichtreclame in eigen beheer!

Lichtreclame uitgevoerd in doosletters - Tegel Outlet Limburg, Weert

Led verlichting

LED is de basis van de lichtreclame. De mogelijkheden van LED verlichting zijn ongekend. Zo kunt u LED-plafondplaten voorzien van een zonnige print aanbrengen in uw bedrijfsruimtes. Dit geeft mensen het gevoel van daglicht. Het zorgt voor meer energie en het plezier in het werken neemt toe. Daarnaast is LED verlichting een fantastische tool om uw gevelreclame meer sfeer en zichtbaarheid te geven. Wij verzorgen uw LED verlichting, van concept tot realisatie!

Gevelreclame

Uw logo of bedrijfsnaam op de gevel van uw bedrijf? Maximale zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts? Dit kunt u bereiken door uw gevelreclame te voorzien van verlichting. Opvallend en natuurlijk in lijn met uw huisstijl. Door middel van gevelreclame kunt u grote wanden en hoge muren extra uitstraling en aandacht geven. Gevelreclame gemonteerd op een bord of direct op de muur, alles is mogelijk en gaat niet, bestaat bij ons niet. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden van gevelreclame.

Lichtreclame uitgevoerd in doosletters - Blankers Schoon, Weert
Lichtreclame - Hotraco Group, Horst

Gevelverlichting

Gevelverlichting is eenvoudig gezegd het verlichten van de gevel. Zo kunt u met  LED gevelverlichting uw bedrijfspand in de schijnwerpers  zetten. De voordelen van gevelverlichting zijn zichtbaarheid, naamsbekendheid en veiligheid. Verlichting is essentieel om uw gevelreclame maximaal zichtbaar te maken. Met de juiste verlichting maakt u van uw pand een echte aandachtstrekker in de straat of omgeving!

Lichtzuilen

Laat uw bedrijf extra opvallen door middel van reclamezuilen. Snel en gemakkelijk zien waar uw bedrijf of kantoor gevestigd is, dat kunt u bereiken door doeltreffende reclamezuilen, met of zonder verlichting! Reclamezuilen zijn in diverse soorten en maten uitvoerbaar. Wij verzorgen het complete proces van ontwerp tot plaatsing van de (verlichte) reclamezuil op een vakkundige wijze.

Zuilen - Innovation Centre Weert
Geprint plafondpaneel - Quality Pastries, Weert

Led plafond platen

LED is de basis van de lichtreclame. De mogelijkheden van LED zijn ongekend. In een donkere bedrijfsruimte LED-plafondplaten met een zonnige print aanbrengen, geeft het effect van een zonnige dag! Dat geeft mensen meer energie en het plezier in werken neemt toe. Ook als gevelreclame is de LED verlichting een fantastische tool om meer sferen zichtbaarheid te creëren. Wij verzorgen uw LED verlichting van concept tot realisatie!

Freesletters

Wij hebben een breed assortiment aan gefreesde en gelaserde freesletters. Ons assortiment varieert in diverse soorten materialen, diktes, kleuren en kwaliteiten. Met freesletters kunt u uw gevel of binnenmuur een extra mooie uiting geven met opliggende letters of een volledig uitgesneden logo. Deze letters kunnen op zeer diverse manieren worden belicht om tot een nog mooier resultaat te komen. Van ontwerp, productie tot montage, wij begeleiden het volledige proces!

Freesletters van boven aangelicht d.m.v. een LED-rail - House of Bizz, Weert
Lichtreclame uitgevoerd in doosletters - OPC Wiermans, Weert

Doosletters

Een doosletter is een afzonderlijke letter of een logo dat tegen de muur, gevel of raam geplaatst kan worden. Doosletters kunnen van binnenuit verlicht worden, naar voren met een spotlicht, of indirect door de muur er achter te verlichten. Voor de verlichting van doosletters kan gekozen worden voor LED verlichting, TL of neon verlichting. Graag vertellen wij u over de mogelijkheden van doosletters!

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken