Vlaggen & Banieren

Bent u op zoek naar vlaggen en banieren voor uw bedrijf, sportactiviteit of event? met vlaggen en banieren kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of bij een activiteit flink verhogen! Vrolijk wapperende vlaggen, geven een extra dimensie en vragen om extra aandacht!  Hendrix Belettering & Reclameproducten is de leverancier van een breed assortiment vlaggen en banieren, voorzien van uw logo en persoonlijke tekst! Gemonteerd, inclusief vlaggenmast, en bijhorende zaken! Wij staan graag, inclusief een deskundig advies, voor u klaar!

beachflag-fiber-wind_neutral-2

Beachflags

Ben je in de zomer aan het strand, boulevard of bij dat leuke terras, de beachflag vraagt constant om je aandacht! Ze wapperen vrolijk en onbevangen in de wind, maar zijn op hun speelse manier wel prima reclamedragers! Niet alleen op het strand, maar ook bij uw winkel of bedrijf, tijdens een evenement, beurs of op een lange oprijlaan, de beachflags heeft altijd uw aandacht te pakken.

Door de zeer diverse druktechnieken en eenvoudige montage zijn de beachflags snel en tegen scherpe prijzen leverbaar!

Vaantjes

Vaantjes, klein, groot, vierkant of in een driehoek, ze blijven in al hun eenvoud het straatbeeld een vrolijke en speelse look geven. Vaantjes in mini-frames, aan een speciale bevestigingsdraad of stevig in een systeem gemonteerd, wij kunnen ze voor u leveren, maar ook monteren. Winkelstraten, bedrijfsfeesten of een Event worden in korte tijd voorzien van een speels accent, mét een boodschap! De vaantjes kunnen worden voorzien van een logo, tekst of een afbeelding. Vraag bij ons naar de vele mogelijkheden!

Vlaggen en masten - Hotraco Group, Horst

Hoogformaat banieren

Tijdens alle jaargetijden bepalen hoogformaat baniervlaggen hoe goed u gevonden kunt worden, van heinde en verre worden de wapperende vlaggen al waargenomen en dragen ze uw boodschap uit, we kunnen ze leveren in alle mogelijke formaten en in combinatie met door ons geleverde vlaggenmasten heeft u een aantrekkelijke drager voor uw zichtbaarheid.

De sterke 115gr/m2 glanspolyester vlaggen met volledige doordruk zorgen er tevens voor dat uw boodschap stralend uitgedragen word.

Gevelspandoeken

Wij leveren veelvuldig spandoeken en frames die te gebruiken zijn voor diverse doeleinden. Spandoeken en frames zijn perfect om op een eenvoudige manier uw bedrijf of reclameboodschap maximaal zichtbaar te maken. Ze zijn te verkrijgen in exterieur en interieur kwaliteit, met iedere print die u wenst.

Spandoeken en frames zijn relatief licht en eenvoudig te bevestigen. Gebruikt u wisselende reclameboodschappen bijvoorbeeld bij een beurs, event of festival, dan is een spandoek snel te verwisselen en eenvoudig in gebruik. Voor interieur kunt u kiezen uit een frame met een full color geprint peesdoek. Dit geeft een strakke wandafwerking en dempt vaak ook nog hol klinkende ruimtes.

Bouwhekspandoeken maken uw bedrijf zichtbaar op de bouw of evenement.

Vraag bij ons naar de vele mogelijkheden.

Framespandoek - Saelmans Makelaardij, Weert
Bouwhekspandoek - Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen, Kelpen

Framespandoeken

Framespandoeken leveren wij veelvuldig en zijn te gebruiken voor zeer diverse doeleinde. Framespandoeken zijn perfect om op een eenvoudige manier uw bedrijf of reclameboodschap maximaal zichtbaar te maken. Ze zijn te verkrijgen in exterieur en interieur kwaliteit, met iedere print die u wenst. Framespandoeken zijn relatief licht en eenvoudig te bevestigen. Gebruikt u wisselende reclameboodschappen bij bijvoorbeeld een beurs, Event of festival, dan is een doek van een framespandoek snel te verwisselen en eenvoudig in gebruik. Vraag bij naar de vele mogelijkheden.

Vlaggen

Vlaggen zijn door ons leverbaar in vele soorten en maten. Met een passende reclame boodschap of enkel met uw logo of bedrijfsnaam, heeft een vlag al snel een toegevoegde waarde voor uw pand, evenement of festival. Wij leveren vlaggen met een zeefdruk, digitaal of sublimatie print. Van groot tot klein, tot een individuele vlag tot een complete serie. Graag denken wij met u mee om te komen tot een mooi, representatief resultaat.

bibi-veth_brainpack2017-ingang-vlaggen
Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken