Beurspresentatie

Staat u regelmatig op een beurs met uw bedrijf of organisatie? Uw bedrijfsuitstraling zichtbaar maken op een beurs? Uw presentatie tot in de details geregeld?

Van enkel een beurswand tot een volledige stand, wij realiseren creatieve full colour presentatiemiddelen voor verkoop of informatie overdracht. Ook de “give aways” kunnen we leveren. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van beurspresentatie! Uiteraard van concept tot realisatie! Wij denken graag met u mee!

Roll-up banners

Roll-up banners kunnen uw bedrijf tijdens een beurs, presentatie of event extra in de picture zetten. Met uw reclameboodschap, naam en logo op een representatieve roll-up banner zet u uw boodschap nog meer kracht bij. Vanaf A3 formaat hebben wij banners op voorraad. Deze kunnen wij direct leveren. Uiteraard met bedrukking op maat.

Graag informeren wij u betreffende de mogelijkheden voor een roll-up banner!

Zipperwalls

Heeft u er ooit aan gedacht om met een zipperwall uw beurspresentatie extra uitstraling te geven? Full colour print met een ontwerp op maat. Het textiel wordt door middel van een ritssluiting om het aluminium frame gespannen. Dit garandeert een strakke uitstraling en optimale presentatie. Als u uw zipperwall uitvoert met LED verlichting trekt u nog meer aandacht. Een zipperwall is eenvoudig te monteren en te vervoeren. Licht van gewicht en voor vele doeleinden te gebruiken!

Presentatie desks

Uw presentatie desk voor beurzen, lezingen en officiële momenten. Een passende desk voor verschillende situaties. Een presentatie desk kunnen wij voorzien van een eigentijdse en opvallende print. Uiteraard kunt u de desk meerdere keren gebruiken en is de print verwisselbaar. Ook hier kan een uitvoering inclusief LED verlichting uw desk nog meer in de picture zetten.

Beursstands

Staat u binnenkort met uw bedrijf of organisatie op een beurs? Dan is het noodzakelijk om uw presentatie tot in detail te regelen.

Van enkel een beurswand tot een volledige stand, wij realiseren creatieve full colour presentatiemiddelen volledig op maat en volledig gepersonaliseerd. LED verlichting, in combinatie met freesletters of lichtreclame maakt het pakket compleet. Nieuwsgierig? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Beurswand met verlichting - Sous Fresh, Venlo

Beurswand

Op zoek naar een representatieve beurswand voor uw bedrijf?  Met een beurswand, klein of groot, kunt u een duidelijke boodschap overbrengen. Wij leveren mobiele beurswanden en presentatiesystemen in vele soorten en maten.

Beurswanden en presentatiesystemen zijn populair. Gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig in gebruik. Nieuwe huisstijl of wisselende reclameboodschap? Geen probleem! Door het aanbrengen van nieuwe panelen of doeken geef je je display in no-time een nieuwe look!

Brochurehouders

Brochurehouder of folderhouder? Gepersonaliseerd met uw logo of passend voor uw showroom of in uw beursstand? Wij leveren vele systemen brochurehouders en folderrekken, al dan niet voorzien van uw logo of reclameboodschap. Duurzaam, onderscheidend en innovatief. Passend bij uw product of presentatie. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden.

Promotie artikelen pennen - Ronckers Transport, Roggel

Promotieartikelen

Promotieartikelen, give aways en goodies zijn bestemd om uw klanten en relaties iets extra’s te bieden, maar ook om uw bedrijf extra aandacht te geven. De meest bekende promotieartikelen zijn de pennen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Maar ons assortiment is vele malen groter. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken