Interieur

Een nieuwe look voor uw receptie, ontvangsthal of saaie kantoorwand? Dit kan met een wallwrap, peesdoek of fotobehang waarop uw product, dienst of reclameboodschap wordt afgebeeld! Wij hebben de techniek én de creativiteit om uw interieur een nieuwe impuls te geven. Van kleine verandering tot een complete metamorfose!

Laat u verrassen door Hendrix Belettering & Reclameproducten, wij denken graag met u mee! Eventueel kunnen wij u ook direct in contact brengen met ervaren interieur stylisten die helemaal op de hoogte zijn van de vele producten en mogelijkheden!

Fotowanden

Fotowanden geven uw interieur in korte tijd een volledige metamorfose! Zo kunt u met een print op de muur uw producten of diensten perfect visualiseren. De bedrijfskantine kunt u op deze manier omtoveren tot een inspirerende ruimte. Saaie muren thuis? Met uw leukste foto, of afbeelding geeft u uw keuken, woonkamer of slaapkamer een volledig andere beleving. Natuurlijk kunnen we ook een mooi ontwerp voor u maken.

Vloerstickers

U zult zich verbazen over de vele soorten vloerstickers. Voor elke toepassing leveren wij de perfecte sticker. Slijtvaste vloerstickers waar vele mensen overheen kunnen lopen, zowel outdoor als indoor. Vloerstickers met een extra hechtende lijmlaag, zodat deze zelfs op straatstenen goed blijven plakken! Deze stickers zijn voorzien van een slijtvast, ruw uv- en waterbestendig oppervlak. Dit maakt de vloersticker geschikt voor intensief gebruik. Leverbaar in alle kleuren, vormen en maten. Maar ook stickers voor tijdelijk gebruik, zoals een beurs of evenement, zijn door ons leverbaar en worden volledig op maat gemaakt!

Baliebekleding

Uw balie en ontvangstruimte fris en uitnodigend maken, met een leuke print, folie of door een toevoeging van LED verlichting? Alles is mogelijk om uw balie een metamorfose te geven. Uw balie is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Een print voorzien van uw producten, diensten of uitnodigende woorden? Een bedrijfsbalie biedt tal van mogelijkheden om te verfraaien. Mooi uitgelicht of extra verfraaid met een toevoeging van freesletters, zijn enkele van de vele mogelijkheden. Custom made! Van concept tot realisatie!

Deuren

Binnen- en buitendeuren aanpassen aan uw huisstijl en voorzien van een eigentijdse look? Er zijn vele mogelijkheden en toepassingen om uw deuren te voorzien van een eigentijds design of heldere informatie.

Met een complete folie, aparte letters of een print op glas ziet uw deur er in een handomdraai fantastisch uit. Geen schilder, geen verf en geen intensieve werkzaamheden binnen uw bedrijf, maar toch een supermooie metamorfose? Dat bereikt u met een folie. Zelfs uw raamkozijnen kunt u voorzien van een folie in een mooie kleur of look!

Deurbelettering - Resink, Zwolle i.o.v. Derckx Staalbouw, Weert

Tafels

Uw tafel of tafelblad is toe aan vervanging? De kleur staat u niet meer aan of past het niet meer helemaal bij uw interieur? U hoeft echt geen nieuwe aan te schaffen. Wij maken van uw tafel weer een pronkstuk.

Gaat het om een tafel van glas, hout of kunststof? Wij bieden voor iedere tafel een passende oplossing. Schuren en schilderen hoeft niet, want duurzame en uv- bestendige folie zijn de toverwoorden voor het vernieuwen van uw tafel!

Keukens

Is uw keuken toe aan een nieuwe look en sfeer? Verdient uw keuken na diverse jaren een opfrisbeurt? Wij kunnen u keuken in één dag een complete metamorfose geven! Met geavanceerde materialen en technieken voorzien wij uw keuken van een nieuwe look, die kras- en stootvast, waterbestendig en kleurvast is. Graag gaan wij met u in gesprek om uw keuken de gewenste upgrade te geven. Een volledige verandering, maar met de bestaande meubels. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken