Kleding

Heeft u er al eens aan gedacht wat bedrijfskleding met een logo of een tekst voor uw bedrijf of vereniging kan betekenen?

Wij leveren kleding voor zeer diverse branches. Bedrijfskleding heeft vele functies en deze kleding is altijd een visitekaartje voor uw bedrijf. Polo’s, shirts, maar ook overhemden, werkbroeken en vele soorten jacks, zijn bij ons verkrijgbaar.

Uw kleding voorzien van uw logo door middel van hitte transfer, zeefdruk of borduursel. Wij regelen het voor u!

T-shirts, Polo’s & Truien

Uw medewerkers dagelijks representatief en zichtbaar laten zijn voor uw bedrijf in de mooiste t-shirts, polo’s en truien? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren shirts, polo’s en truien van goede kwaliteit, van vele merken en in alle kleuren. Deze kunnen wij voorzien van een bedrukt of geborduurd logo in de stijl van uw bedrijf. Maar ook voor de medewerkers van een evenement, bedrijfssportdag of andere speciale activiteit, waar u zich als bedrijf of team wil onderscheiden.

Overhemden

Overhemden voor uw medewerkers aan de balie, in de bediening op het terras of op de beursvloer? Wij leveren een kwaliteits overhemden voorzien van een logo op de voor- en/of achterzijde. Uiteraard leveren wij passende blouses voor de dames, zodat uw team representatief en correct op de werkvloer kan staan. Wij kunnen het ontwerp voor u verzorgen en via een zeefdruk print of borduursel op uw overhemden plaatsen. Graag bespreken wij met u de vele mogelijkheden voor het leveren van representatieve bedrijfskleding.

Jassen & bodywarmers

Jassen en bodywarmers bieden uw medewerkers bescherming bij werkzaamheden in de buitendienst of in de koudere tijd van het jaar. Wij leveren vele soorten jassen en bodywarmers van softshell tot winterjassen die tevens wind- en waterdicht zijn. Al onze kleding is leverbaar in diverse kwaliteiten en materialen.

Broeken

Werkbroeken bieden extra bescherming op de werkvloer. Stevige kwaliteit en geschikt voor zeer diverse branches. Met of zonder extra kniestukken, een flink aantal zakken en diverse andere functionele extra’tjes.

Sportkleding

Uw team of club is toe aan leuke en kleurrijke sportkleding? Wij kunnen voor u vele soorten sportshirts en broeken leveren, inclusief een opdruk met naam en logo. Uiteraard kunnen er ook reclameboodschappen op de sportkleding worden bedrukt, dit is vooral interessant voor uw als bedrijf of voor de sponsoren van de sportkleding. Van jeugdmaten tot modellen voor dames en heren, wij kunnen het totale pakket aan u leveren. Vraag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Petten

Kies de pet die bij u past! Leuk om uw bedrijfskleding uit te rusten met een pet! Onderscheidend, creatief en mét een boodschap!

Staan uw medewerkers vaak bloot aan weersinvloeden, zoals op de bouw? Dragen de medewerkers in uw branche graag of veelvuldig een pet? Heeft u het plan een pet te geven aan u relaties als leuk extra item tijdens een beurs of in het kerstpakket. Wij kunnen vele soorten en maten petten leveren, inclusief uw logo of reclameboodschap!

Tassen

Krijgt u dagelijks klanten over de vloer en geeft u producten mee in een tas? Zijn uw tassen duurzaam en milieuvriendelijk? Onderscheidend en mét een reclame- boodschap? Maak u extra zichtbaar met een tas, voorzien van uw logo, bedrijfsnaam en reclameboodschap. Hoe leuker de tas eruit ziet, hoe vaker deze wordt gebruikt, hoe vaker “uw gezien zult worden”!

Graag leveren wij een “tas die bij u bedrijf past”!

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken