Lichtreclame

Lichtreclame is een ideale manier om je bedrijf te laten opvallen. De investering in verlichting is eenmalig en de aandacht van voorbijgangers blijvend.

Door de gevelreclame, lichtzuilen of andere reclame in LED uit te voeren, is het laten branden van de lichten energiezuinig en goedkoop. Bovendien geeft LED-techniek ongekend veel mogelijkheden.

Hendrix Belettering ontwerpt, vervaardigt en monteert in eigen beheer. Van A tot Z doen we alles in eigen huis. Het voordeel hiervan merkt u meteen; heldere communicatie, creatieve oplossingen én de altijd perfecte afwerking!

Lichtreclame uitgevoerd in doosletters - Tegel Outlet Limburg, Weert

Led verlichting

LED is de basis van reclameverlichting. De mogelijkheden met LED-verlichting zijn immers ongekend. Zowel voor uw exterieur als voor uw interieur bieden we veel mogelijkheden. Die liggen niet altijd voor de hand. Zo kunt u bijvoorbeeld een wat donkere werkomgeving voorzien van LED-plafondplaten met een zonnige print. Hiermee geeft u mensen het gevoel van daglicht. De verlichting zorgt zo voor meer energie en het werkplezier neemt gegarandeerd toe.

Uiteraard is LED verlichting een fantastisch middel om uw gevelreclame meer sfeer en zichtbaarheid te geven. Wij verzorgen uw (reclame-)verlichting, vanaf concept tot realisatie geheel in eigen huis!

Gevelreclame

Uw logo of bedrijfsnaam op de gevel van uw bedrijf? Maximale zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts? Dit kunt u bereiken door uw gevelbelettering te voorzien van verlichting.

Opvallend en natuurlijk in lijn met uw huisstijl. Door middel van gevelreclame kunt u grote wanden en hoge muren extra uitstraling en aandacht geven. Gevelreclame gemonteerd op een bord, een frame of direct op de muur, alles is mogelijk. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden.

Lichtreclame uitgevoerd in doosletters - Blankers Schoon, Weert
Lichtreclame - Hotraco Group, Horst

Gevelverlichting

Met LED gevelverlichting kunt u uw bedrijfspand optimaal in de schijnwerpers zetten. Deze manier van verlichten zorgt voor zichtbaarheid, naamsbekendheid en veiligheid. Goede verlichting is essentieel om uw gevelreclame maximaal te laten opvallen. Met de juiste verlichting maakt u van uw pand een echte aandachtstrekker!

Lichtzuilen

Laat uw bedrijf extra opvallen door middel van reclamezuilen. Door een goed geplaatste lichtzuil kan iedereen snel en gemakkelijk zien waar uw bedrijf of kantoor gevestigd is. Vaak worden de zuilen verlicht uitgevoerd, zodat deze ook ’s avonds goed opvallen. Onze zuilen zijn in diverse soorten en maten uitvoerbaar. Op vakkundige wijze begeleiden we voor u het complete proces, van ontwerp tot plaatsing van de (licht)zuil.

Zuilen - Innovation Centre Weert
Geprint plafondpaneel - Quality Pastries, Weert

Led plafond platen

LED vormt de basis van lichtreclame. De mogelijkheden met LED-techniek zijn namelijk ongekend. Minder bekend, maar zeer effectief, zijn onze speciale LED-plafondplaten. In een donkere bedrijfsruimte kunnen we bijvoorbeeld plafondplaten met een zonnige print aanbrengen. Deze geven het effect van een zonnige dag, waardoor mensen meer energie krijgen en plezier in het werk toeneemt. Gecombineerd met gevelreclame is LED-verlichting een fantastische tool om extra zichtbaarheid te creëren.

Freesletters

Wij hebben een breed assortiment aan gefreesde en gelaserde letters. Ons assortiment varieert in soorten materialen, diktes, kleuren en afmetingen.

U kunt uw gevel of binnenmuur een extra stijlvolle uitstraling geven door te kiezen voor opliggende freesletters of een volledig uitgesneden logo. Deze letters kunnen op zeer diverse manieren worden belicht om tot een verrassend mooi resultaat te komen. Van ontwerp, productie tot montage, wij begeleiden het volledige proces!

Freesletters van boven aangelicht d.m.v. een LED-rail - House of Bizz, Weert

Doosletters

Een doosletter is een afzonderlijke letter of een logo dat tegen de muur, gevel of op een dak geplaatst kan worden. Doosletters kunnen direct (van binnenuit) verlicht worden, naar voren met een spotlicht of indirect, door de muur er achter te verlichten. Graag vertellen wij u over de mogelijkheden met doosletters!

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken