Complete carwrap mini’s Toverland

Toverland mini car wrap

Jaarlijks wrappen en beletteren we meer dan 300 auto’s. De één springt nóg meer in het oog dan de andere. De opdracht die we van attractiepark Toverland mochten uitvoeren vonden we bijzonder leuk om te doen. Vanaf het ontwerp tot en met de aflevering. Toverland is een hele fijne klant om voor te werken, omdat ze open staan voor nieuwe ideeën en heel graag willen opvallen. Door de jaren heen hebben we al veel mooie opdrachten voor Toverland mogen uitvoeren. We passen erg goed bij elkaar!

Carwrapping is een intensief karwei. Allereerst  hebben we de oude wraps van de mini’s verwijderd en de auto’s grondig schoon gemaakt en ontvet. Dat is een uiterst secuur werkje. Dit doen we altijd zeer nauwkeurig en grondig, want dit is zeer bepalend voor het eindeffect en de levensduur van de wrap. Vervolgens hebben onze monteurs de nieuwe full-colour-wrap er vakkundig opgeplakt. Het eindeffect is absoluut magisch!

Wilt u ook uw voertuig(en) laten wrappen of bestickeren? Neem dan contact op met Hendrix Belettering & Reclameproducten voor de mogelijkheden: 0495 – 52 66 86.

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken