Over Hendrix BeletteringHet team van Hendrix Belettering is deskundig, creatief en flexibel.
We hebben ervaren grafisch vormgevers en Sign-makers in huis, die uw idee volledig uitwerken van concept tot realisatie!

Ons bedrijf is Si’bon gecertificeerd. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen! Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen zoals Avery®, Mactac®, Acrylox® en 3M®. Onze medewerkers hebben de juiste vakkennis en ervaring om uw bedrijf beter zichtbaar te maken.

Wij leveren dagelijks professionele kwaliteit en vakmanschap. Duurzaam, innovatief en onderscheidend!

Ons team

Jack Hendrix

Directeur-eigenaar | jack@hendrix-belettering.nl  

Als directeur en eigenaar van Hendrix Belettering & Reclameproducten neem ik u graag mee in de wereld van de Sign, Reclame en Belettering. Mijn bedrijf is bekend geworden met autobelettering. Tegenwoordig doen we veel meer dan het beletteren van auto’s en vrachtwagens. We verzorgen alles wat u nodig hebt om zichtbaar en herkenbaar te zijn. Het team van Hendrix Belettering & Reclameproducten is veelzijdig en denkt graag met u mee.

Mijn grote hobby is de rallysport. Het geeft mij veel plezier en uitdaging. In de winter van 2016 heb ik deelgenomen aan de Noordkaap Challenge en een fantastische ervaring mogen opdoen. Een droom, die leek op een avontuur “uit een jongensboek”, een avontuur om nooit te vergeten. Bij het rijden van de Noordkaap Challenge heb ik voldoende inspiratie en energie opgedaan om met een frisse blik mijn bedrijf een upgrade te geven. Met een mooie website, inspirerende brochure en heel veel mooie en nieuwe projecten.

Met plezier sta ik, samen met mijn team, dagelijks voor uw klaar!

Tim Cillekens

Grafisch Vormgever | dtp@hendrix-belettering.nl

Dag allemaal, mijn naam is Tim Cillekens.
Spelen met vorm, kleur en letters. Met als basis grafische vormgeving en 6 jaar werkervaring bij een Weerter reclamebureau, ben ik inmiddels al ruim 7 jaar werkzaam bij Hendrix Belettering & Reclameproducten.

Bij Hendrix ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van de diverse uitingen. Van een los logo of huisstijl tot een complete voertuigbelettering. Maar ook spandoeken, zuilen, roll-up banners of lichtreclame. Tevens verzorg ik de diverse print- en plotwerken en natuurlijk nog vele andere taken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om me bezig te houden met de schietsport bij de plaatselijke Schutterij St. Nicolaas in Heythuysen. Inmiddels woon ik daar alweer een paar jaar samen met mijn partner Imke en onze dochter Ize!

Samen met mijn collega’s sta ik voor u klaar. Tot binnenkort bij Hendrix Belettering & Reclameproducten!

Elke Sijben

Signmaker – verkoop binnendienst | sales@hendrix-belettering.nl

Ik ben Elke Sijben en kom uit het pittoreske Neer. Een echte bezige bij die zich geen moment verveeld en graag buiten de “lijntjes” denkt. In mijn vrije tijd ben ik onder andere bestuurlijk actief binnen diverse jeugdverenigingen in Neer.

Tijdens mijn opleiding Interieur & Vormgeving kreeg ik interesse voor fotografie en digitale communicatie. Nu heb ik opleidingen afgerond als fotograaf, dtp-er, grafisch vormgever en webdesigner. Mijn grote passie is productfotografie. Bij Hendrix Belettering & Reclameproducten krijg ik de mogelijkheid om mijn opleidingen te combineren en mijn kennis nog verder te ontwikkelen.

Binnen Hendrix Belettering & Reclameproducten ben ik werkzaam als allround signmaker. En zullen mijn helpende handjes te vinden zijn in de werkplaats, showroom, maar ook op het kantoor.

Graag help ik u met het zichtbaar maken van uw bedrijf!

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken