Over Hendrix BeletteringHet team van Hendrix Belettering is deskundig, creatief en flexibel.
We hebben ervaren grafisch vormgevers en Sign-makers in huis, die uw idee volledig uitwerken van concept tot realisatie!

Ons bedrijf is Si’bon gecertificeerd. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen! Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen zoals Avery®, Mactac®, Acrylox® en 3M®. Onze medewerkers hebben de juiste vakkennis en ervaring om uw bedrijf beter zichtbaar te maken.

Wij leveren dagelijks professionele kwaliteit en vakmanschap. Duurzaam, innovatief en onderscheidend!

Elke Sijben

Signmaker – verkoop binnendienst | sales@hendrix-belettering.nl

Ik ben Elke Sijben en kom uit het pittoreske Neer. Een echte bezige bij die zich geen moment verveeld en graag buiten de “lijntjes” denkt. In mijn vrije tijd ben ik onder andere bestuurlijk actief binnen diverse jeugdverenigingen in Neer.

Tijdens mijn opleiding Interieur & Vormgeving kreeg ik interesse voor fotografie en digitale communicatie. Nu heb ik opleidingen afgerond als fotograaf, dtp-er, grafisch vormgever en webdesigner. Mijn grote passie is productfotografie. Bij Hendrix Belettering & Reclameproducten krijg ik de mogelijkheid om mijn opleidingen te combineren en mijn kennis nog verder te ontwikkelen.

Binnen Hendrix Belettering & Reclameproducten ben ik werkzaam als allround signmaker. En zullen mijn helpende handjes te vinden zijn in de werkplaats, showroom, maar ook op het kantoor.

Graag help ik u met het zichtbaar maken van uw bedrijf!

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken