Preventieschermen

Wilt u uw medewerkers, klanten en bezoekers ook beschermen tegen het coronavirus? Dan is het gebruik van een preventiescherm de oplossing. Een kuchscherm vormt een doorzichtige afscherming tussen personen in uw winkel, bedrijf of restaurant. De afscherming voorkomt dat besmetting kan plaatsvinden. Zo gaat u de verspreiding van virussen tegen. De anti-corona schermen in het aanbod van Safety Shields zijn in 10 varianten leverbaar in verschillende afmetingen en gemaakt van buis en plexiglas.

Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen.

Bureau preventieschermen

De spatschermen zijn in diverse standaard afmetingen leverbaar maar ook op maat. De schermen zijn uitgevoegd met 3 mm plexiglas en kunnen eenvoudig achter en tussen tafels worden gereden. Voor deze oplossingen bieden wij u zeer scherpe prijzen.

Mobiele preventieschermen

Mobiele preventieschermen worden veel toegepast bij kappers, pedicuren, opticiens, horeca, zorginstellingen.

Balieschermen

Met dit transparante baliescherm kunnen aan de balie gewoon mensen worden ontvangen en netjes te woord worden gestaan.

Transparant rolscherm

De veiligheid en de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers staat  natuurlijk voorop! Een ideaal transparant rolscherm om jezelf én elkaar te beschermen. Uw monteurs veilig op locatie werken of eventueel als afscheiding tussen de stoelen zoals bij: kappers, schoonheidsspecialisten en opticiens.

Bedrukte mat

De professionele informatieve bedrukte mat is ideaal om al uw klanten en bezoekers van uw winkel en gebouw eraan te herinneren de veilige afstand van 1,5 m te respecteren. Op de bedrukte mat is de benodigde afstand duidelijk weergeven in opvallende kleuren en tekst. Door deze matten in uw winkel en/of gebouw neer te leggen werkt u actief mee aan het tegengaan van de verspreiding van het corona virus. Daarnaast creëert u een veilige omgeving voor u en uw klanten.

Stickers

Houd 1,5 m afstand waarschuwingsstickers voorzien van ronde hoeken ook geschikt voor op tegel en harde vloeren met mat laminaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken