Vlaggen & Banieren

Bent u op zoek naar vlaggen en banieren voor uw bedrijf, sportactiviteit of event? Daarvoor hebben we altijd een verrassende oplossing. Met onze vlaggen en banieren verhoogt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of activiteit flink! Vrolijk wapperende vlaggen geven een extra dimensie en vragen om extra aandacht!

Hendrix Belettering & Reclameproducten geeft u de keuze uit een breed assortiment vlaggen en banieren, voorzien van uw logo en persoonlijke tekst! Deze leveren we gemonteerd, inclusief vlaggenmast en bijhorende zaken!

Wij staan graag, inclusief een deskundig advies, voor u klaar!

beachflag-fiber-wind_neutral-2

Beachflags

Aan het strand, langs de boulevard of bij dat leuke terras, vraagt de beachflag constant om aandacht! Ze wapperen vrolijk en onbevangen in de wind. Zo zijn ze op hun speelse manier wel prima reclamedragers! Niet alleen op het strand, maar ook bij uw winkel of bedrijf, tijdens een evenement, beurs of op een lange oprijlaan, vallen de beachflags altijd op.

Door de zeer diverse druktechnieken en eenvoudige montage zijn de beachflags snel en tegen scherpe prijzen leverbaar!

Vaantjes

Vaantjes, klein, groot, vierkant of in een driehoek, ze blijven in al hun eenvoud het straatbeeld een vrolijke en speelse look geven. Ook vaantjes in mini-frames, aan een speciale bevestigingsdraad of stevig in een systeem gemonteerd, kunnen we voor u leveren. Winkelstraten, bedrijfsfeesten en events worden in korte tijd voorzien van een speels accent, mét een boodschap! De vaantjes kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of een afbeelding. Vraag ons naar de vele mogelijkheden!

Vlaggen en masten - Hotraco Group, Horst

Hoogformaat banieren

Tijdens alle jaargetijden zorgen hoogformaat baniervlaggen ervoor dat u goed gevonden kunt worden. Van heinde en verre zijn de wapperende vlaggen al te zien. We leveren de vlaggen in alle mogelijke formaten. In combinatie met door ons geleverde vlaggenmasten heeft u een blikvanger die bijna niet te missen is.

De sterke 115gr/m2 glanspolyester vlaggen met volledige doordruk zorgen er tevens voor dat uw boodschap lange tijd stralend uitgedragen word.

Gevelspandoeken

Wij leveren veelvuldig spandoeken en frames voor diverse doeleinden. Spandoeken en frames zijn perfect om op een eenvoudige manier uw bedrijf of reclameboodschap maximaal zichtbaar te maken. Ze zijn te verkrijgen in exterieur en interieur kwaliteit en iedere print is mogelijk.

De spandoeken en frames zijn relatief licht en eenvoudig te bevestigen. Gebruikt u wisselende reclameboodschappen, bijvoorbeeld bij een beurs, event of festival, dan is een doek snel en gemakkelijk te verwisselen. Voor interieur kunt u kiezen uit een frame met een lichter, full color geprint peesdoek. Dit geeft een strakke wandafwerking en dempt vaak ook nog hol klinkende ruimtes.

Voor bevestiging op een bouwhek, leveren we speciale bouwhekspandoeken. deze spandoeken worden uiteraard vaak gebruikt op de bouw, maar ook voor promotionele doeleinden tijdens een evenement.

Vraag bij ons naar de vele mogelijkheden.

Framespandoek - Saelmans Makelaardij, Weert
Bouwhekspandoek - Mundimat Gebruikte Bouwmaterialen, Kelpen

Framespandoeken

Framespandoeken leveren zijn te gebruiken voor zeer diverse doeleinden. Met een spandoeken maakt u op een eenvoudige manier uw bedrijf of reclameboodschap maximaal zichtbaar. Ze zijn te verkrijgen in exterieur en interieur kwaliteit, met iedere print die u wenst.

De framespandoeken zijn relatief licht en daardoor eenvoudig te bevestigen. Gebruikt u wisselende reclameboodschappen bij bijvoorbeeld een beurs, event of festival? Dan is een framespandoek een ideale oplossing. Vraag ons naar de vele mogelijkheden!

Vlaggen

Vlaggen in vele soorten en maten zijn bij ons bestelbaar. Met een reclameboodschap of enkel met uw logo of bedrijfsnaam, heeft een vlag al snel toegevoegde waarde voor uw pand, evenement of festival. Onze vlaggen worden voorzien van een zeefdruk, digitale of sublimatie print. Van groot tot klein, van een individuele vlag tot een complete serie. Graag denken wij met u mee om te komen tot een mooi, representatief resultaat.

bibi-veth_brainpack2017-ingang-vlaggen
Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken