Autobelettering & Carwrapping

Met opvallende (vracht)autobelettering maakt u met uw bedrijfswagens tot een reclamecampagne op wielen. Onderschat niet door hoeveel mensen u dagelijks wordt gezien en herkend!

Wij kunnen uw complete wagenpark beletteren met alleen uw logo tot een full carwrap. Het enige wat u nu nog moet doen om zichtbaar te zijn is de weg op gaan.

Is uw auto of bedrijfswagen toe aan een nieuwe kleur? Dan is een full carwrap iets voor u! Combineer met de verschillende uitvoeringen in mat, metallic, transparant en vele kleuren, designs en profielen.

Busbelettering Volkswagen Transporter - PrismaWorx, Stramproy

Bedrijfswagens

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfsauto’s en busjes de uitstraling van uw bedrijf meekrijgen? Dit kan door autobelettering of een full colour carwrap.

Welke uitvoering u ook kiest, wij kunnen het snel en vakkundig voor u realiseren waardoor uw wagenpark weer snel inzetbaar is! Uiteraard zorgen wij ook voor het ontwerp, zodat dit naadloos aansluit bij uw huisstijl en mét de juiste boodschap naar uw klanten toe!

Vrachtwagens

Uw trekker, oplegger, bakwagen of combinatie is veel op de weg te zien en dat maakt een vrachtwagenbelettering een uitermate geschikt reclamemiddel.

Onze ontwerpafdeling maakt graag een ontwerp wat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Opvallend en praktisch uitvoerbaar. Van een logo met tekst op je trekker, tot een full colourprint op uw complete combinatie, alles is mogelijk. Daarnaast zorgen wij er voor dat alles geprint en gesneden klaar ligt, zodat het aanbrengen zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt. En u kunt dan weer snel op weg!

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Belettering Mercedes Actros - Van den Boom Transport, Weert

Containers

Of het nu om huisstijl gaat of een op maat gemaakte belettering…..bij ons is niets te gek. Containers in de offshore worden vaak voorzien van een belettering of stickers om aan te geven van welk bedrijf de container afkomstig is of om aan te geven wat de inhoud is. Wij komen bij u op locatie plakken. Goede communicatie, snelle levering, weerbestendige kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Touringcars

Uw touringcars en taxibussen rijden dagelijks over Nederlandse of zelfs Europese wegen. Herkenning van uw bedrijfsnaam en logo is dan belangrijk!

Een touringcar heeft bijzondere oppervlaktes om te voorzien van uw reclameboodschap. Van concept tot realisatie, wij denken graag met u mee! Maar ook voor het bijzondere werk bent u bij ons aan het juiste adres. Kleurende folie over de ramen, reflecterende letters of zelfs een afbeelding in 3D? Wij realiseren het graag voor u!

Personen auto belettering - Van Mossel Ford, Weert

Personen auto’s

Uw personenwagen voorzien van een leuke print of carwrap? Een speciale wens voor een mooie belijning? Het dak van de auto bekleed met een matte folie? De spiegels voorzien van een te gekke print? Wij maken van uw personenauto een exclusief model, geheel naar uw wens. Van ontwerp tot realisatie, in een enkele kleur of meerdere kleuren. Alles is mogelijk om uw meest dierbare bezit een exclusief en onderscheidend uiterlijk te geven!

Race auto’s

Raceauto’s zijn voor ons niet vreemd. Graag denken wij met u mee en voorzien wij u raceauto van een mooie carwrap, full colour sticker of belettering. Opvallend en zichtbaar op het circuit of op de weg. Uw auto mag met een belettering of carwrap, door ons geleverd, altijd gezien worden en is uw persoonlijk visitekaartje! Graag denken wij met u mee!

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken