Vormgeving

Bij Hendrix Belettering & Reclameproducten bent u aan het juiste adres voor uw mooie en goede grafische ontwerpen.

De presentatie en vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!

Wij leveren een totaalpakket van een los logo tot een complete (vernieuwde) huisstijl. Dit gaat veel verder dan het bekende briefpapier, enveloppe en visitekaartje. Denk daarbij aan kleding, banners, stickers, auto’s en gevels.

Tijdens het ontwerpen laten onze grafisch ontwerpers hun creativiteit de vrije loop en streven we naar een origineel, modern en onderscheidend ontwerp.

Huisstijl - Mundimat gebruikte bouwmaterialen te Kelpen

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie, vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor de (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in uw communicatie-uitingen. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Hierbij is ook de kleurkeuze heel belangrijk. Een goed gekozen kleur kan er dan ook voor zorgen dat jouw bedrijf extra zichtbaar is!

Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Wij mengen de smaken van jouw bedrijf tot een krachtig visueel beeldmerk.

Logo ontwerp Cortecx - Lipronics, Weert
Visitekaartje - Hevo Heftruckservice, Nederweert

Visitekaartje

Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming. De visitekaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw visitekaartje geeft?

Briefpapier

Het ontwerp van brief- en/of factuurpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van uw logo en visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. En kan dan ook gezien worden als uw tweede visitekaartje.

Wij ontwerpen samen met u uw briefpapier en zorgen ervoor dat het goed aansluit bij uw onderneming.

Enveloppen

Vaak is de envelop een ondergeschoven kindje wat als minder belangrijk wordt gezien. Maar een envelop is vaak het eerste wat uw (potentiële) klant ziet.

Wij laten uw enveloppen natuurlijk aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf, waardoor uw klant direct kan zien wie de afzender is. Hendrix Belettering & Reclameproducten heeft een ruime keuze aan formaten, papiersoorten en met of zonder venster. Het venster laten wij natuurlijk aansluiten op het adresvlak van uw briefpapier.

Flyer

Een flyer zet u niet even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want waar legt u de accenten? Welke foto’s kunt u nu het beste gebruiken? Hoe zorgt u ervoor dat uw flyer laat zien wie u bent en wat u doet? En hoe positioneert u de diverse elementen het beste?

Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken. Tenslotte willen wij uw flyer natuurlijk laten opvallen tussen alle andere reclame-uitingen.

A4 Flyers - All Blue B.V. lifting boats, Ittervoort

Folder / Brochure

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of bedrijfsbrochures kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Een folder is één vel gevouwen drukwerk en een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht, doormiddel van een wire-o, nietjes of lijm.

Samen met u bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. En kijken we welk middel het beste past bij uw doel. Ten slotte bepalen we hoe de vulling en uitstraling eruit moet zien.

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken