Exterieur

Bent u op de hoogte van de vele mogelijkheden die Hendrix Belettering & Reclameproducten met o.a. vlaggen, banieren, freesletters voor uw exterieur biedt?

Wij hebben alles in huis om uw bedrijf zichtbaar te maken of uw exterieur een upgrade te geven. Van full colour prints, vlaggen en banieren tot mooie huisnummers, naambordjes en freesletters. Van klein tot groot formaat, in geborsteld chroom of van plaatmateriaal met een geweldige uv-bestendige sublimatie techniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor de beste indruk!

Huisnummers uitgevoerd in Freesletters - Vossen Laboratories Group B.V., Weert

Huisnummers

Op zoek naar een nieuw en in het opvallend huisnummer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Huisnummers uitgevoerd in chroom, kunststof, als freesletter of hip en trendy en uitgevoerd met verlichting! Gevelgroot of een normale afmeting. Geprint of bevestigd op een bord, op de brievenbus of direct op de muur? Graag geven wij u advies over een passend huisnummer voor uw huis, appartementencomplex of bedrijfspand!

Naambordjes

Naambordjes passend bij uw huisnummer of uw huisnummer bij uw naambord? Borden met daarop uw naam, uw bedrijfsnaam of informatie van bijvoorbeeld een brancheorganisatie of certificering? Wij leveren op maat gemaakte borden in geborsteld chroom, kunststof, glas, of een ander materiaal. Geheel in stijl van uw pand en naar uw wens. Graag geven wij u advies voor het kiezen van een eigentijds naam- of gevelbord voor uw bedrijf, organisatie of woning.

Gevelbord - Hermans & Hermans, Weert
Freesletters van boven aangelicht d.m.v. een LED-rail - House of Bizz, Weert

Freesletters

U wilt op een stijlvolle manier uw gevel, binnen- of buitenmuur verfraaien?  Al eens gedacht aan freesletters? Hiermee heeft u ongekend veel mogelijkheden om uw bedrijf, balie of showroom meer zichtbaarheid te geven. Zeker wanneer u freesletters combineert met LED-verlichting. Hiermee heeft u enorm veel mogelijkheden.

Wij produceren en leveren een breed assortiment aan gefreesde en gelaserde letters. In zeer diverse materialen, kleuren en kwaliteiten. Full service, van ontwerp tot montage.

Reclameborden

Bent u voor uw bedrijf, organisatie of sportvereniging op zoek naar een reclamebord? Reclameborden in vele soorten en maten, leveren wij snel en vakkundig.  Van een complete bordenrand bij een voetbalveld, tennisbaan of sportpark tot een individueel bord voor aan de muur. Chique, industrieel of opvallend? Voor tijdelijk gebruik of juist heel duurzaam? Wij leveren voor elke situatie of vraag de optimale uitvoering.

Gevelbord - SE-Raamdecoratie, Nederweert
Doosletters - Eco4You, Weert

Gevelbelettering

Uw bedrijfsnaam, met logo op de gevel van uw bedrijf? Met gevelreclame trekt u extra aandacht naar uw bedrijf of organisatie.

Gevelbelettering is mogelijk op vele manieren en met vele materialen. Maximale zichtbaarheid, zowel overdag als in de nacht bereikt u door uw gevelreclame mooi te belichten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor verlichting in de letters zelf.

Gevelbelettering kan worden gemonteerd op een bord of direct op de muur. Graag laten wij u zien wat er mogelijk is.

Gevel print

U wilt een nieuwe look voor uw gevel? Een gevelprint biedt een perfecte oplossing hiervoor. Een gevelprint is niet alleen fraai, maar ook relatief voordelig en snel te monteren.

We hebben op deze manier al heel wat wanden in openbare gebouwen, parkeergarages en zelfs in tunnels  een nieuwe uitstraling gegeven. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld de patio bij uw kantoor, woonhuis of vakantiewoning. Gevel prints zijn duurzaam, UV-bestendig en worden geleverd met garantie. Informeer naar de mogelijkheden!

Resultaten

Contact

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken